Solide aanhangwagens

Ideeën voor je eerste date: huur zeker die privé chauffeur!

Geplaatst op

Er is geen weg meer terug, je hebt een eerste date gepland. Je ken elkaar nog niet en daarom is het best wel spannend hoe deze afspraak zal verlopen. Zou die ander jou net zo leuk vinden als jij hem of haar? Je wilt op je leukst zijn, lekker ruiken en zorgen dat je huis netjes is, want je weet nooit of jullie nog een kopje thee gaan drinken na de date… Een ding is zeker, je wilt op je best voor de dag komen. Dat effect zul je zeker bereiken wanneer je een privé chauffeur inhuurt. Check snel de andere tips!

Stiptheid

In sommige gevallen is diva gedrag prima te verdedigen, bijvoorbeeld bij een concert of bijeenkomst. Wie het laatst binnenkomt is vaak de hoofdgast. Maar bij een date is het echt not done! Zorg dat je op tijd bent. Beter is het om zelfs iets eerder te zijn, zodat je de omgeving kunt verkennen en al wat gesprekstof kunt verzinnen. Een beetje uitgekookt, maar wel gemakkelijker. Op deze manier kun je je direct als gastheer of -vrouw profileren, maar overdrijf dit niet, anders voelt het alsof de hele date al van A tot Z gepland is (wat ook zo is). Er moet wel wat ruimte overblijven voor wat spontaniteit. Je date zelf ophalen is leuk en attent, maar een privé chauffeur hem of haar laten halen is iets wat echt indruk maakt. Zo weet je ook dat je date op tijd is (toch weer dat stukje controle wat je inbouwt).

Daadwerkelijk daar zijn

Wanneer je op de plek van de date aangekomen bent, moet je natuurlijk je meest geweldige ik laten zien. Wees gewoon een relaxt en ontspannen, dat is voor allebei leuk. Praat over grappige dingen: humor is belangrijk. Zorg wel dat je de nodige ruimte laat, beheers het gesprek niet. Het kan namelijk zo zijn dat je uit zenuwachtigheid net iets te veel praat. Beter is het om vragen te stellen, dat laat zien dat je interesse hebt in de ander. Wees gewoon jezelf en wees daadwerkelijk daar en ga niet met je gedachten bij andere dingen zitten, zoals je telefoon. Luister naar de ander.

Doe je telefoon weg

Het kan een afknapper zijn wanneer je de telefoon continu in het gesprek betrekt, meestal betekent dit dat het apparaat een soortzender wordt en direct een muur opwerpt tussen jullie. Natuurlijk is het wel leuk om iets te laten zien op je telefoon, bijvoorbeeld het interieur van je huis of je auto. Het kan een aanvulling zijn, maar pak dat ding er pas bij wanneer het gesprek er om vraagt.

Activiteiten die je kunt doen

Er zijn een aantal leuke activiteit die je kunt doen om jullie eerste date onvergetelijk te maken.

Begin

Drankjes aan de bar: ideaal om even te ontspannen en die lichte nervositeit kwijt te raken. Ook de verlichting is hier meestal erg leuk. Dat ziet er tof uit en bevorderd de gezelligheid (ja we blijven toch Nederlanders)

Etentje

Een etentje is toch wel een klassieker en de hoffelijkheid gebied om dit bij het plannen van de date zeker voor te stellen. Kies voor iets bijzonders waar van je weet dat zij (hij) er helemaal gek op is. Sushi is een populaire keuze en valt vaak in de smaak. Neem je date niet mee naar de Mac, behalve als hij of zij fan is. Een klein Italiaans restaurant dat gerund wordt door een familie is precies waar je voor moet gaan.

Gerelateerde berichten

Vijf eigenschappen van een goede rijlesinstructeur

Als je gaat rijlessen zijn er, afhankelijk van de regio, diverse rijscholen en instructeurs waar je uit kunt kiezen om dat felbegeerde papiertje te...

Lees meer

Makkelijk bijverdienen: weg uit het callcenter!

Veel studenten houden er niet van om maximaal te lenen. Dat schept weer allerlei verplichtingen als ze afgestudeerd zijn, zoals afbetalen. Dat willen...

Lees meer

De ongekende luxe van een privé chauffeur

Hoe vaak sta je niet vast in de file. Het moderne leven stelt de zakelijke weggebruiker voor allerlei obstakels. Met je gedachten bij het werk zijn,...

Lees meer

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden