Solide aanhangwagens

Wat is uitdeuken zonder spuiten bij autoschade?

Geplaatst op

Autoschade is erg vervelend. Het kost vaak veel tijd, moeite en geld om autoschade te herstellen. De kosten bij schade aan je auto kunnen vaak hoog oplopen. Met de nieuwe techniek uitdeuken zonder spuiten bespaar je tot wel 70% op de schadekosten aan je auto. In deze blog vertellen we je meer over wat uitdeuken zonder spuiten is en wat de voordelen van deze nieuwe techniek zijn.

De techniek uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een nieuwe techniek om autoschade te herstellen, alleen wat houdt deze techniek precies in?

Hagelschade en parkeerschade

Uitdeuken zonder spuiten is zeer geschikt om toe te passen bij kleine beschadigingen. Voorbeelden van dit soort kleine beschadigingen zijn hagelschade en parkeerschade. In bijna 100% van al deze schadegevallen is de schade volledig te herstellen.

Uit masseren met speciaal gereedschap

Met uitdeuken zonder spuiten worden de deuken en bulten met speciaal gereedschap verwijderd. De bultjes en deukjes worden er met dit gereedschap als het ware uit gemasseerd.

Geschiktheid uitdeuken zonder spuiten

Iedere bult of deuk komt in aanmerking om uitgedeukt te worden zonder te spuiten. De enige voorwaarde is wel dat er geen lakschade is, aangezien de auto anders alsnog gespoten moet worden. Daarnaast dient de schade ook niet al te groot te zijn.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Door het uitdeuken zonder spuiten van de auto profiteer je van de volgende voordelen:

  • Tot 70% besparing op autoschadekosten
  • Geen kleurverschil van de lak op de auto
  • Zeer milieuvriendelijke techniek
  • Snel en effectief deuken en bulten verwijderd

Specialist bij autoschade

Er zijn in Nederland een aantal autoschadeherstel bedrijven die gespecialiseerd zijn in uitdeuken zonder spuiten. Autoschade Herstel VEBA in Amsterdam heeft jarenlange ervaring in het herstellen van autoschade en is gespecialiseerd in deze nieuwe schadeherstel techniek. Bij dit bedrijf kun je terecht met elk type auto, wordt de autoschade vakkundig hersteld en ontvang je 7 jaar garantie. Autoschade Herstel VEBA in Amsterdam is aangesloten bij de FOCWA (Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven). Zo weet je zeker dat de autoschade veilig en vakkundig hersteld wordt, waarbij professionaliteit en kwaliteit centraal staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden