Solide aanhangwagens

Voordelen van beton ciré

Geplaatst op

Beton ciré is een vloer- en wandafwerking die nog minder bekend is bij het grote publiek, maar wel bij de mensen die van een luxe stijl houden. De laatste jaren maakt beton ciré wat dat betreft al wel een grote opmars in badkamers. Deze ruimte krijgt meer en meer aandacht, waarbij de focus ligt op kwaliteit, exclusiviteit en originaliteit. Dit alles om van de badkamer een eigen ontspanningspaleis te maken. Maak daarom hier kennis met alle voordelen van beton ciré.

Prachtige designs

Beton ciré staat voor prachtige designs met schitterende gemêleerde structuren en een stijlvolle naadloze afwerking. Beton ciré wordt ook wel gewreven beton genoemd en bestaat uit een strakke betonstuc die in een dunne laag op wanden en vloeren wordt aangebracht. Dat gebeurt handmatig en daarom zijn er naar keuze allerlei soorten designs te realiseren. Bij het design hoort natuurlijk de voorkeur voor een kleur en de variatie daarin is eveneens een voordeel van beton ciré.

Waterdicht en hygiënisch

Het waterdichte karakter van afgewerkt beton ciré maakt het een ideale toepassing voor badkamers. Beton ciré is zowel op de vloer als op de wand aan te brengen en is naast waterdicht ook hygiënisch. De wanden en vloeren zijn dan namelijk naadloos, waardoor de schoonmaak maar een kleine moeite is. Bovendien is er voor schimmels en bacteriën geen ruimte, omdat het oppervlak uit één geheel bestaat. Het waterafstotende karakter ontstaat door de combinatie van cement met een harder van kunststof.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Beton ciré bestaat maar uit een tweetal componenten en deze hebben een duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Wanden en vloeren van beton ciré gaan jarenlang mee en dat tekent eveneens de duurzame eigenschappen. Verder geldt dat dergelijke wanden en vloeren op iedere soort ondergrond te realiseren zijn, zoals op tegels net als op gips of hout.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden