Solide aanhangwagens

Stratenmakers straten beter machinaal

Geplaatst op

Je kunt makkelijker met machinaal straten. Een parkeerterrein is zo vlot op orde.

Het is niet prettig om altijd op de knieën te moeten straten en alles met de hand te doen terwijl het ook machinaal kan. In deze blog hebben we voor je uiteengezet hoe het werkt met machinaal straten. Dit is echt een moderne manier om sneller en beter te straten en je medewerkers behoorlijk te ontzien. De stratenmaker behoort tot één van die experts die behoorlijk zwaar werk doet net zoals de bouwvakkers. Met deze techniek kan het werk wat lichter worden. 

Machinaal straten is sneller

Straten met een machine die ervoor afgesteld is, blijkt eenvoudig. Stenen netjes op een rij, dat is wat je wilt. Een grijper pakt een rij stenen en plaats die op de vloer. Dit werkt een stuk sneller en handiger. De grijper maak je op een shovel en de stenen leg je op een egaal gemaakte vloer, dat laatste is wel iets wat nog met de hand gedaan wordt.

Bedrijventerrein netjes maken

Bedrijven die een parkeerplaats hebben, willen natuurlijk wel graag dat deze netjes is. En met recht. Het is een soort visitekaartje naar klanten en de rest van de stad. Zorg er dus voor dat je bedrijventerrein netjes is en dat dit door professionele stratenmakers gedaan is. Met een grijper gaat het er allemaal nog wat netter en strakker aan toe. Als je een aanhangerbedrijf hebt, is het natuurlijk wel fijn dat deze op een goede parkeerplaats staan zodat ze door klanten gezien kunnen worden. Als het parkeerterrein rommelig is dan komt je product niet goed naar voren.

Veiligheid bij het straten? 

Het is belangrijk dat je als werkgever aan alle verschillende arbo-regels voldoet. Je wilt echt geen problemen in juridische en menselijke zin. Er komen ongelukken van onveilige situaties en deze zijn goed te voorkomen door de regels te volgen. Werken met een grijper en zware machines vergt een professionele certificering. Het is belangrijk dat alle werknemers een certificaat hebben voor de dingen waarmee ze werken en waar een certificaat voor nodig is. Op deze manier kun jij altijd aan de arbeidsinspectie laten zien dat je als werkgever voldoende energie en tijd steekt in de veiligheid van je werknemers. Dat je je dus aan de regels houdt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden