Solide aanhangwagens

Met jouw sloep in Loosdrecht varen met boottrailer

Geplaatst op

Als je met jouw sloep eens andere wateren wilt bevaren, dan is het noodzakelijk om een boottrailer te hebben. Dit soort aanhangwagen biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld eens naar de Loosdrechtse Plassen te rijden en daar van de schitterende omgeving te genieten.

Kiezen voor een geremde of ongeremde boottrailer

Een niet-geremde aanhanger mag niet meer dan 750 kg bruto voertuiggewicht hebben en is dus alleen geschikt voor kleine of zeer lichte boten.

Als de aanhanger werkende remmen heeft, dan moet u kijken naar het maximale gewicht van de auto/vrachtwagen. Deze informatie staat normaal gesproken in het handboek van het voertuig, maar is ook online te vinden.

Let op: Niet-geremde aanhangwagens moeten een secundaire koppeling hebben, zoals een ketting, die stevig aan het trekkende voertuig is bevestigd wanneer het wordt getrokken.  Deze koppeling moet zo strak zijn dat de trekhaak van de aanhanger niet meer op de weg kan komen als de auto/van losgekoppeld raakt.

Loosdrecht: verborgen parel in ons kikkerlandje

Loosdrecht is misschien niet zo populair als de grachten in andere steden in Nederland, maar laat je daar niet door misleiden. Loosdrecht is een kleinere, maar mooie aankomende toeristische bestemming die een bezoek waard is. Je zult verrast zijn door een aantal unieke dingen die je kunt doen en plaatsen die je kunt verkennen op deze verborgen bestemming.

Sloep huren in Loosdrecht

Heb je geen boottrailer, maar wil je wel eens in Loosdrecht of een andere plaats een sloep varen? Je kunt sloep huren Loosdrecht bij onder andere Sloepdelen.nl. Zo kun je zonder veel moeilijk een lekker dagje weg op het water voor een hele scherpe prijs. Ze hebben genoeg sloepen die je online kunt boeken. Je kunt direct instappen bij het Fletcher Hotel en je vaart direct de Loosdrechtse plassen op. Als je klaar bent met het varen, dan kun je heerlijk eten in één van de vele restaurants of je neemt nog een bezoek aan Kasteel Sypesteyn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden