Solide aanhangwagens

Het inrichten van de openbare ruimte

Geplaatst op

Wanneer je je door de openbare ruimte heen beweegt, dan is het mogelijk dat we de verschillende zaken die we daar tegenkomen helemaal niet bewust in ons opnemen. Hierbij moet je denken aan veiligheidsmaatregelen zoals een aanrijbeveiliging, een vluchtheuvel of bijvoorbeeld meubilair dat aangebracht is en waarop mensen kunnen zitten bijvoorbeeld een bankje.

Toch zijn al deze zaken ontworpen door mensen en misschien wel jaren geleden daar neergezet. We gaan in deze blog een aantal punten over dit onderwerp met je doornemen. Bij https://figoo.nl/ kun je terecht wanneer je intresse hebt in een van de zaken die we hieronder bespreken. 

Aanrijbeveiliging 

Wanneer we het hebben over aanrijdbeveiliging (een soort hek), dan gaat het over robuuste objecten meestal van fel kleur, met ronde vormen die stevig verankerd zitten in de vloer. Ze zijn bijzonderste sterk gebouwd en zijn geschikt voor binnen en buiten. Een aanrijbeveiliging zie je bijvoorbeeld binnen een bedrijf, zo’n ding beschermt mensen die op een looppad in het bedrijf staan of lopen tegen een aanrijding. Vaak liggen looppaden en heftruckpaden naast elkaar. En aanrijdbeveiliging kan ook buiten gemaakt worden of in een parkeergarage.

Wegmarkering 

Wanneer je wegmarkering aanbrengt, dan zul je hiermee de veiligheid vergroten. Zo kun je dus duidelijk aangeven waar het looppad of het heftruck pad zich bevindt. Ook op straat en op de snelweg is wegmarkering belangrijk. Denk je maar eens in wanneer het donker is en is geen wegmarkering, deze markering zorgt ervoor dat je je kan oriënteren en dat je veilig thuiskomt.

Straatmeubilair 

In ons land komen we overal straatmeubilair tegen, dit meubilair kan door de gemeente neergezet zijn maar even zo goed door een bedrijf. De gemeente kan eigenaar zijn of bijvoorbeeld een parkeergarage of de uitbater van een winkelcentrum. Tegenwoordig zijn de banken waar mensen op kunnen zitten erg luxueus. Meestal zijn ze gemaakt van hout en hebben een donkerbruine kleur. Dit meubilair moet bijzonder robuust zijn, want het meeste staat bloot aan weer en wind. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden