Solide aanhangwagens

4 tips bij het wrappen van een auto

Geplaatst op

Een auto wrappen is een geweldige investering voor elk bedrijf. Met de juiste uitingen op je auto zorg je voor maximale herkenning van je wagenpark. Als het niet goed wordt uitgevoerd zullen je auto’s niet eens herkend worden. Met de volgende tips krijg je het beste resultaat en vermijd je eventuele valkuilen.

 

Maak een ontwerp van hoge kwaliteit

De wrapfolie is een representatie van je merkidentiteit. De boodschap moet informeren, opvallen en tegelijkertijd jouw merk uitstralen. Om dit te bereiken heb je een ontwerp nodig dat van topkwaliteit is. Als je artistiek ingesteld bent kun je zelf een ontwerp aanleveren. Zo niet, dan zijn er andere opties beschikbaar. Je kunt een ontwerper van een derde partij inhuren om je afbeeldingen te creëren. Je kunt ook gebruik maken van je autowrap bedrijf. Ze hebben vaak een ontwerpteam dat je ideeën tot leven kan brengen.

 

Gebruik een vinyl wrap

Vinyl kan iets duurder zijn, maar het heeft een aantal eigenschappen wat het tot ideaal materiaal maakt. Het is duurzaam en gaat in sommige gevallen tot vijf jaar mee. Het rekt zich gemakkelijk uit en past zich aan het oppervlak van een voertuig aan. De wikkelspecialisten zullen er geen moeite mee hebben om de contouren van de wrap aan te passen aan de rondingen van je voertuig(en). Naast flexibiliteit maakt het afdrukken op vinyl het makkelijk om kleuren aan te passen. Vinyl wikkels behouden hun kleuren langer en maken een uitdrukking nog levendiger. Het resultaat is een glanzende uitstraling die indruk zal maken op je potentiële klanten.

 

Zorg ervoor dat je voertuig schoon is

Sommige wikkelleveranciers kunnen het voertuig voor je schoonmaken, maar het kan geen kwaad om het proces gemakkelijker te maken. Hoe schoner je voertuig, hoe beter de verpakkingsprocedure zal verlopen. Een autowasstraat is de perfecte plek om de diepe reiniging te krijgen die je nodig heeft. Zorg ervoor dat het voertuig de kans krijgt om ’s nachts te drogen. Tenslotte, zorg ervoor dat je het voertuig een keer met een oplosmiddel behandelt voordat je het laat beplakken. Deze stappen zorgen ervoor dat de folie vlekkeloos blijft zitten.

 

Onthoud dat raamfolie een investering is

Door de aangebrachte folie op de juiste manier te behandelen zal het zo lang mogelijk meegaan. Zorg ervoor dat je bekend bent met wat je wel en niet moet doen als het gaat om het onderhouden van je wrap.

Je auto wrappen kan in Nederland bij verschillende bedrijven. Vaak hebben deze partijen een portfolio op de website staan waar je een goede indruk kan krijgen van mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden