Solide aanhangwagens

4 dingen om te doen met pallets

Geplaatst op

Met pallets valt een heleboel te doen. Dat komt omdat pallets bestaan uit allemaal houten planken. Naast dat het bijvoorbeeld goed is voor het milieu om dit soort pallets te hergebruiken, is het ook nog eens leuk. Je kan namelijk meer met pallets dan je denkt, want men kan er van alles van maken. In deze blog noemen we 4 dingen die je kunt maken van pallets. 

Een staande tuin.

Een staande tuin zou je misschien niet zoveel zeggen. Maar we gaan het nu voor je proberen te visualiseren. Je zaagt een pallet doormidden, dan zet je hem verticaal de lucht in. Je zet hem dus op zijn smalle zijde. Dit stapelt zich op tot 6 hoog, zet er plantjes in en klaar ben je: ziet er heel charmant uit voor in de tuin. 

Een koffietafel.

Je kunt ook makkelijk een koffietafel maken van een pallet. Dit is heel simpel. Pak een pallet en schuur hem, zodat hij geen splinters meer kan afgevem. Nu schroef je industriële wielen aan de vier hoeken van de pallet, Plaatse een glazen plaat ten grote van de pallet erop en voila je hebt een koffietafeltje. 

Tweepersoons schommel.

Je bent ook een schommel maken van twee pallets. Wat je hier doet is dat je net zoals bij de koffietafel de pallets goed schuurt. Dan hang je de zitzijde aan ijzeren draden. Deze zitzijde hangt dan horizontaal, waterpas in de lucht. En dan schroef je de rugleuningzijde aan de zitzijde. Leg nog twee lekkere dikke kussens op de zitzijde. Zo heb je snel een tweepersoons schommel. 

Industriële kunst.

Van pallets kun je ook industriële kunst maken. Hoe? Heel makkelijk: haal de planken uit de pallet zodat je alleen maar planken hebt. Deze planken kun je dan ergens in je huis ophangen en als canvas gebruiken. Voordat ze ophangt kun je deze beschilderen of na het ophangen. Wat je wil.

Conclusie

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met pallets om hun een nieuw leven in te blazen. Oude pallets zijn dus zeker niet waardeloos. Als je geen pallets hebt liggen kun je ook pallets kopen. Blijf ons volgen voor meer creatieve blogs.

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden