Solide aanhangwagens

3 handige tips voor transport

Geplaatst op

Of het nu gaat om een verhuizing, of een eenmalige transport. Het transporteren van spullen van A naar B is in sommige gevallen nog wel een hele klus. Niet alleen het type aanhangwagen of de bestelbus die je ter overweging neemt is van belang. Ook de manier van hoe je de goederen vast maakt aan de aanhangwagen of hoe je de bestelbus indeelt is erg belangrijk. Staat er binnenkort een transport op de agenda? Ga dan goed voorbereid aan de slag! Lees onze blog met 3 handige tips voor transporteren van goederen. 

Gebruik spanbanden voor de bestelbus 

Als je een bestelbus huurt, omdat je meerdere spullen moet gaan vervoeren, dan wil je natuurlijk dat alle spullen goed vast zitten. Je wilt natuurlijk niet dat de boel te veel gaat schuiven tijdens het rijden. Als je veel spullen hebt, kun je ze dusdanig naast elkaar plaatsen dat de spullen weinig kunnen bewegen. Heb je echter ruimte over, dan is het misschien een goed idee om een spanband te gebruiken. De meeste autoverhuurbedrijven waarbij je een bestelbusje kunt huren bieden de mogelijkheid om een spanband mee te huren. 

Pallets en palletranden 

Als je een grote hoeveelheid kleinere goederen moet transporteren, kan het handig zijn om deze te clusteren op een pallet. Deze pallet kan dan in zijn geheel worden afgeleverd op locatie. Om ervoor te zorgen dat niet alle spullen van de pallet af rollen tijdens het transport, kan het handig zijn om ook gelijk palletranden aan te schaffen. Deze opstaande palletranden zorgen ervoor dat vooral de wat kleinere producten en niet van de pallet af zullen rollen. 

Bepaal de route 

Afhankelijk van de afstand die je moet afleggen, doe je er goed aan om misschien van tevoren de route te bepalen. Het kan namelijk zo zijn dat er bepaalde wegen zijn afgezet, bepaalde gebieden moeilijker bereikbaar zijn of dat je het drukke verkeer wil vermijden. Via Google Maps kun je eenvoudig een route plannen afhankelijk van het tijdstip van vertrek of de gewenste aankomsttijd. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Aanhangers, ook wel trailers genoemd, zijn nuttige voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van goederen, materialen, of zelfs andere voertuigen. In deze gids bespreken we de voordelen van aanhangers en waarom ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor verschillende doeleinden.

Een van de belangrijkste voordelen van aanhangers is hun veelzijdigheid. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu grote objecten zoals meubels, machines of bouwmaterialen wilt vervoeren, of kleinere ladingen zoals tuinafval, gereedschappen of kampeerspullen, er is altijd een geschikte aanhanger beschikbaar voor jouw behoeften.

Contactgegevens

Via info @ solide-aanhangwagens.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden